GDPR

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

S tem pravilnikom se določajo postopki in ukrepi za zavarovanje osebnih podatkov vodenih v zbirkah osebnih podatkov, s katerimi upravlja Poslovne storitve, Matjaž Žigon s.p., Grčarevec 8, 1370 Logatec. Ta pravilnik določa ukrepe za zavarovanje pri zbiranju, obdelovanju, shranjevanju, posredovanju in uporabi osebnih podatkov pridobljenih preko kontaktnega obrazca ali preko e-sporočila. V zadevah, ki jih ne ureja ta pravilnik, se neposredno uporabljajo določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov ter Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.

Namen zbiranja in obdelovanja vaših podatkov

Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

• E-mail naslov;

• Ime in priimek, naslov, telefonska številka, vaš interes (kateri sejem vas zanima);

• Piškotke;

• Google Analytics

• Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali.

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

  • E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev ter za pošiljanje e-novic;
  • E-mail naslov za avtomatiziran marketing;
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za pošiljanje ponudb, povpraševanj ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev;
  • Piškotki za delovanje spletne strani;
  • Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
  • Agregirane podatke iz Google Analytics za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

Kaj počnemo z osebnimi podatki

Vaši osebni podatki so obdelani v Poslovne storitve, Matjaž Žigon s.p., Grčarevec 8, 1370 Logatec, ki je lociran v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v http://mz-consulting.org, ki je locirana v Sloveniji.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje. Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.

Kot posameznik ste seznanjeni in soglašate, da lahko ponudnik posamezna opravila v zvezi z vašimi podatki zaupa drugim osebam (pogodbenim obdelovalcem).

Pogodbeni obdelovalci lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v imenu ponudnika, v mejah ponudnikovega pooblastila:

-       ponudniki obdelave podatkov in analitike;

-       vzdrževalci IT sistemov; 

-       ponudniki pošiljanja e-poštnih sporočil

-       ponudniki rešitev za spletno oglaševanje (npr. Google, Facebook).

 

Kako dolgo jih hranimo

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob registraciji, prijavi na e-novice ali z oddajo povpraševanja, hranimo do preklica. Soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost zbiranja in obdelave podatkov pred preklicem soglasja. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo. Osebne podatke hranimo v računalniški obliki.

Naši računalniški sistemi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo ter nepooblaščeno razkritje ali dostop do vaših osebnih podatkov.

Podatke, ki jih zbiramo, hranimo na varnih strežnikih in jih hranimo do vašega preklica, vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov, ki se nanašajo na vas.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite vaše ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov info@mz-consulting.org ali pisno na Poslovne storitve Matjaž Žigon s.p., Grčarevec 8, 1370 Logatec.

Objava sprememb pravilnika

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na spletnem mestu.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.