Fiat Professional

 

Iskanje ni obrodilo sadov.

 
 

Več o WBF

Skupina WBF je s svojim delovanjem začela že pred več kot desetimi leti in opravlja storitve za katoliško cerkev ter njene sodelavce. Skupina FCA (Fiat Chrysler Automobiles) je takoj sprejela pobudo in z WBF podpisala sporazum, ki omogača da je WBF vezni člen med skupino FCA in katoliško cerkvijo. WBF-ov cilj je spremljati stranko pri nakupu vozila, bodisi da je predstavnik organizacije in/ali institucije (verske, cerkvene) ali fizična oseba ter ji zagotoviti najboljše pogoje nakupa ali najema avtomobilov znamke Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Fiat Professional, Abarth in Jeep.

 

Kakovost WBF storitev

WBF ima mrežo usposobljenih sodelavcev, ki so na razpolago ustanovam in sodelavcem katoliške cerkve. WBF deluje na celotnem področju Slovenije in svoje storitve nudi upravičencem kovencije WBF brezplačno. 

 
 
 

Alfa Romeo

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Fiat

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Jeep

Za informacije o modelih znamke Jeep WBF upravičenci kontaktirajte salon Avto Triglav v Ljubljani - g. Friderik Prešern, Tel: (01) 588 34 34, E-mail: riko.presern@avto-triglav.si

 

Iskanje ni obrodilo sadov.

 
 

Abarth

 

Iskanje ni obrodilo sadov.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.